Skal du returnere en vare?

Når du skal returnere en vare, bedes du benytte vores formular (åbner som pdf).
Find returneringsformularen her

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler online på FNE-OUTDOOR.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
 
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved e-mail (FNE@FNE.dk) eller på telefon 6531 2303. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Vær opmærksom på at du ikke kan fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
 
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
 
Du mister din fortrydelsesret hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til returnering, f.eks. fødevarer.

Du betaler udgiften for at returnere varen/ varerne til os. Vær opmærksom på (1) at du godt kan aflevere dem fysisk i butikken og (2) hvis du sender varen, skal den afleveres hos os i virksomhedens åbningstid. Vi anbefaler returnering med GLS og du kan købe en returfragt på vores webshopp her.
 
Varens stand, når du sender den tilbage
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
 
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Find vores handelsebetingelser på siden "dag-til-dag leveringer".