Proviant/frysetørret mad

Trek N' Eat - Kulinariske lækkerier på farten
Hos Trek N' Eat har kvalitet, stor smag og variation første prioritet. Retter der levere "livsglæde" og giver dig lige det ekstra skud energi til en dag på eventyr. Der er stor variation og du kan også få måltider der er glutenfri og laktosefri. 
Vi kan især anbefale: Udgaven med pasta, laks og pesto (Mmm!)

 


Alle retter fra Trek N' Eat er fri for kunstige farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsatte smagsforstærkere.
Maden tilberedes nemt med kogende vand, og kan tilberedes direkte i emballagen. Der findes flere forskellige slags og der er både hovedretter og desserter.

Frysetørret turmad til din trekkingtur

Frysetørret turmad er en nem løsning, når du skal afsted på tur og ikke vil slæbe på så meget - hverken mad eller spisegrej. Alt hvad du behøver er kogende vand, som alle retterne skal blandes med. Rør rundt og lade maden trække til den har suget væsken til sig. Trek'n'Eat retterne smager godt og kan sagtens gå som hurtig aftensmad også (det er testet),  Vores erfaring siger dog, at retterne med ris kræver lidt mere vand end der står på poserne - og ofte skal trække lidt længere. Retterne med  pasta er hurtigst.
Alle poserne indeholder officielt 2 portioner, men er du voksen og sulten, kan du sagtens spise en pose selv.

Holdbarheden for frysetørret turmad

Mange overvejer holdbarheden. Er forsejlingen ikke brudt, kan den frysetørrede mad holde sig i virkelig lang tid. Har du først blandet det med kogende vand, skal det spises med det samme når du er afsted på tur. Derhjemme kan det ligesom almindelig mad komme i køleskabet. Men generelt smager frysetørret mad bedst med det samme.