Betaling med 3D-Secure

OBS: På FNE-Outdoor.dk har vi installeret 3D-Secure

Det er en ekstra godkendelse, som bliver et krav på alle webshops i hele EU fra årsskiftet . Det er gjort for at beskytte online-forbrugere som dig mod misbrug af  dine betalingskort informationer.

Hvis du betaler med Mobile Pay

Hvis du betaler med Mobile Pay, bliver du ikke mødt med kravet om ekstra godkendelse. Vi anbefaler derfor betaling med Mobile Pay på vores webshop for at gøre det så nemt som muligt.

Hvis du betaler med kort:

Når du skal betale på vores webshop med Visa-Dankort, bliver du bedt om at indtaste din nem-id eller et password (hvis du allerede har oprettet sådan et).  Indtil nytår kan du benytte nem-id i papirformat, men efter 1. januar 2021 er det kun muligt at bruge via nem-id app'en.

 

Det kan tænkes at din bank allerede har skrevet til dig om 3D-Secure. Du skal nemlig inden udgangen af året træffe en beslutning om, hvordan du vil godkende din betaling. Ønsker du at bruge et password og en kode til din telefon, så skal du oprette passwordet her: https://www.nets.eu/dk-da/digital-sikkerhed/Pages/Verified-by-Visa-og-MasterCard-Secure-Code.aspx

Du kan læse hvad Danske Bank skriver lige her 

Og har du Nordea, kan du læse med her.

Har du spørgsmål, er du natuligvis velkommen til at kontakte os, men ellers vil vi anbefale dig at kontakte din bank.