Få hjælp på telefon, email og i butikken

Ring 65312303 eller kontakt os via nedenstående formular.


Vi er hurtige til at svare i åbningstiden kl. 10-17 på hverdage - og ellers får du svar så hurtigt som muligt og indenfor 24 timer.
Du kan også med fordel kontakte os via Facebook eller messenger. I weekenderne fra lørdag kl. 14 kan det tænkes at vi laver andre ting end at arbejde, så her må du vente lidt længere på svar.

Hvis du kommer i butikken møder du os, hvis du handler på webshoppen, taler du måske med os. Her er vi:

 

Inge & Ulrik 

- finder du ofte i butikken. Inge tager sig også af vejledning over telefonen, spørgsmål til produkter generelt, B2B køb med logo og betalinger.

Inge & Ulrik har været aktive spejdere, de elsker naturen og friluftslivet (selvom UN siger at efter 75 år gider han ikke spise mere bålmad... ;-)

Ann Helene 

Du kan spørge AH om webshop, produkter, ordrer ... alt stort set.

Ann Helene har været aktiv spejder, elsker at vandre (særligt i UK for hun er anglofil), kan ikke leve uden varme striktrøjer og holder af cykelferier med familien.


Mie

Mie ekspederer i vores butik, så med al sandsynlighed vil du møde hende der.

Mie er aktiv FDF'er og uddannet biolog. Hun ved mega meget om alting i butikken, så spørg hende endelig om råd og vejledning.

 

Pernille

Pernille  er vores livline, når der er tysktalende kunder i butikken. Hun er vild med autocamperlivet, naturen og med at lave mad. Gerne over bål.

 

 

 

 

 

 

FNE-Outdoor (Frederik Nielsens Eftf. Nyborg A/S)
Nørregade 5
5800 Nyborg
Danmark
Telefon: 65312303