Få hjælp på telefon, email og i butikken

Ring 65312303 eller kontakt os via nedenstående formular.


Vi er hurtige til at svare i åbningstiden kl. 10-17 på hverdage - og ellers får du svar så hurtigt som muligt og indenfor 24 timer.
Du kan også med fordel kontakte os via Facebook eller messenger. I weekenderne fra lørdag kl. 14 kan det tænkes at vi laver andre ting end at arbejde, så her må du vente lidt længere på svar.

Hvis du kommer i butikken møder du os, hvis du handler på webshoppen, taler du måske med os. Her er vi:

 

Inge & Ulrik Nielsen - finder du ofte i butikken. Inge tager sig også af vejledning over telefonen, spørgsmål til produkter generelt, B2B køb med logo og betalinger.

Inge & Ulrik har været aktive spejdere, de elsker naturen og friluftslivet (selvom UN siger at efter 75 år gider han ikke spise mere bålmad... ;-)

 

Ann Helene Nielsen - fanget i regnvejr (det var faktisk lidt svært at finde et foto eftersom hun tager allesammen). Du kan spørge AH om webshop, produkter, ordrer ... alt stort set.

Ann Helene har været aktiv spejder, elsker at vandre (særligt i UK for hun er anglofil), kan ikke leve uden varme striktrøjer og holder af cykelferier med familien.

  

Mie Burkal Frederiksen er startet hos os i 2021 - hun ekspederer i vores butik, så med al sandsynlighed vil du møde hende der.

Mie er aktiv spejder, og uddannet biolog. 

Carla er vores friske ung-arbejder, som hjælper med alt det praktiske i butikken.

Hun er også glad for friluftslivet og har styr på hvor det forskellige er i butikken, så hende kan du også roligt spørge.

 

 

 

 

FNE-Outdoor
Nørregade 5
5800 Nyborg
Danmark
Telefon: 65312303