---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------

Se FNE Outdoors åbningstider

300m2 outdoor butik | Stort udvalg af Fjällräven og andre outdoor mærker

Hos FNE Outdoor finder du et kæmpe udvalg af Fjällrävens produkter og andre kvalitetsmærker som fx Jack Wolfskin, Haglöfs, Teva, Hanwag og Ivanhoe. FNE Outdoor er eksperter i Fjällräven bukser: Vi har altid mere end 1000 par på lager, så besøg os næste gang du er i Nyborg.

 

FNE Outdoor åbningstider

Alle hverdage: Mandag - fredag kl. 10-17, lørdag kl. 10-14.
Fra start september 2020 har vi valgt at vores forsøg mht lørdagsåbent bliver permanent. Åbningstiderne om lørdagen er kl. 10-14.

 

BLACK FRIDAY 27 NOVEMBER ÅBENT KL. 10-20

 

[COVID 19] INFO

BOOK EN TID I BUTIKKEN MELLEM KL. 8-10 PÅ HVERDAGE

Er du nervøs ved tanken om at være ude blandt mange mennesker, kan du nu booke en tid i butikken mellem kl. 8 og 10 på hverdage.

Tiderne er: 8-8:20 | 8:20-8:40 | 8:40-9:00 | 9:00-9:20 | 9:20-9:40 | 9:40-10:00

Skriv til ahn @ fne.dk - eller send en sms på 23254744. OBS: Din booking er først sikker, når vi har bekræftet.

ALLE OVER 12 ÅR SKAL ENTEN BÆRE MUNDBIND ELLER VISIR

__________________

Få vores nyhedsbreve
Kundeklubben: Gør som flertallet af kunderne i vores fysiske butik og bliv medlem af vores vores Kundeklub. Det er helt gratis. Som medlem får du bl.a. indbydelser til særarrangementer samt indbydelser til for-udsalg.
Kom ind forbi næste gang du er i Nyborg og få dit eget Kundeklubskort.  Vi giver selvfølgelig ikke din email videre til 3.part.

For dig der bor længere væk: Har du ikke mulighed for at handle i butikken, så kan du pt. tilmelde dig ved at sende en besked til Ann Helene. Vi sender nyhedsbreve ud ca 20 gange om året. Vi giver selvfølgelig ikke din email videre til 3.part.

Parkering
FNE har egne - gratis - P-pladser i forbindelse med baggaden, Nørrevoldgade 24. Offentlig parkering finder du fx. på Nørrevoldgade, P-pladsen bag rådhuset samt ved Tinghuset. Torvet er under ombygning, og kan pt ikke bruges (hele 2020). Parkering i selve FNE's gård frabedes venligst.


Vi glæder os til at se dig!


Gavekort

På webshoppen kan du købe online gavekort. I butikken kan du fortsat købe gavekort, der kan bruges i butikken. 

Vær opmærksom på at du ikke kan indløse Nyborg Handels gavekort hos FNE Outdoor.
OBS: Vær opmærksom på, at tilbud kan være forskellige i butik og på web-shop.