Stor unik outdoor butik midt i Nyborg

300m2 outdoor butik lige midt i Nyborgs centrum
Vi har et kæmpe udvalg af Fjällrävens produkter og andre kvalitetsmærker. Vi er også eksperter i Fjällräven bukser: Vi har altid mere end 1000 par på lager, så besøg os næste gang du er i Nyborg.

Butikkens åbningstider

Alle hverdage: Mandag - fredag kl. 10-17

Samt første lørdag om måneden (som udgangspunkt) kl. 10-14.

Hvis du liker vores Facebook-side får du automatisk besked.

De næste lørdage er:

Lørdag d. 8. juni 2019 (Pinselørdag kl. 10-15 med mange aktiviteter, læs mere her)

Lørdag d. 6. juli 2019 (Danehofmarked kl. 10-15). Der er ikke åbent i butikkerne under søndagens Danehof.

Lørdag d. 3. august 2019

 

___________________

Få vores nyhedsbreve
Kundeklubben: Gør som flertallet af kunderne i vores fysiske butik og bliv medlem af vores vores Kundeklub. Det er helt gratis. Som medlem får du bl.a. indbydelser til særarrangementer samt indbydelser til for-udsalg.
Kom ind forbi næste gang du er i Nyborg og få dit eget Kundeklubskort. Du kan også skrive dig op til Kundeklubbens nyhedsbrev (åbner et separat vindue med tilmeldingsform). Vi giver selvfølgelig ikke din email videre til 3.part.

 

Alle nyhedsbreve til kundeklubben starter med et "Kære kundeklubsmedlem". Får du ikke dem, er du kommet på nyhedsbrevs-listen for vores kunder som bor længere væk. Vil du gerne skifte gruppe, så send en mail til Ann Helene (som skriver nyhedsbrevene) på ahn(snabela)fne.dk

 

For dig der bor længere væk: Har du ikke mulighed for at handle i butikken, så skriv dig op på denne liste (åbner nyt vindue). Vi sender nyhedsbreve ud ca 20 gange om året.


Parkering
FNE har egne P-pladser i forbindelse med baggaden, Nørrevoldgade 24. Offentlig parkering finder du fx. på Nørrevoldgade samt Torvet. Parkering i selve FNE's gård frabedes venligst.


Vi glæder os til at se dig!


Gavekort

På webshoppen kan du købe gavekort, der gælder til køb på webshoppen (se menuen til venstre). I butikken kan du købe gavekort, der gælder til købt i butikken.

Vær opmærksom på at du ikke kan indløse Nyborg Handels gavekort hos FNE Outdoor.
OBS: Vær opmærksom på, at tilbud kan være forskellige i butik og på web-shop.