Stor unik outdoor butik midt i Nyborg

300m2 outdoor butik lige midt i Nyborgs centrum
Vi har et kæmpe udvalg af Fjällrävens produkter og andre kvalitetsmærker. Vi er også eksperter i Fjällräven bukser: Vi har altid mere end 1000 par på lager, så besøg os næste gang du er i Nyborg.

 

OBS: Pt er butikken kun åben efter aftale. Læs mere om vores forskellige tiltag for at minimere Corona-smitten


Butikkens åbningstider

Alle hverdage: Mandag - fredag kl. 10-17

Samt første lørdag om måneden (som udgangspunkt) kl. 10-14.

Hvis du liker vores Facebook-side får du automatisk besked.

 

__________________

Få vores nyhedsbreve
Kundeklubben: Gør som flertallet af kunderne i vores fysiske butik og bliv medlem af vores vores Kundeklub. Det er helt gratis. Som medlem får du bl.a. indbydelser til særarrangementer samt indbydelser til for-udsalg.
Kom ind forbi næste gang du er i Nyborg og få dit eget Kundeklubskort.  Vi giver selvfølgelig ikke din email videre til 3.part.

For dig der bor længere væk: Har du ikke mulighed for at handle i butikken, så kan du pt. tilmelde dig ved at sende en besked til Ann Helene. Vi sender nyhedsbreve ud ca 20 gange om året. Vi giver selvfølgelig ikke din email videre til 3.part.

Parkering
FNE har egne - gratis - P-pladser i forbindelse med baggaden, Nørrevoldgade 24. Offentlig parkering finder du fx. på Nørrevoldgade, P-pladsen bag rådhuset samt ved Tinghuset. Torvet er under ombygning, og kan pt ikke bruges (hele 2020). Parkering i selve FNE's gård frabedes venligst.


Vi glæder os til at se dig!


Gavekort

På webshoppen kan du pt ikke købe gavekort. I butikken kan du fortsat købe gavekort, der kan bruges i butikken. Vi har måtte deaktivere gavekortet pga en fejl hos vores webshop-udbyder.

Vær opmærksom på at du ikke kan indløse Nyborg Handels gavekort hos FNE Outdoor.
OBS: Vær opmærksom på, at tilbud kan være forskellige i butik og på web-shop.