Se FNE Outdoors åbningstider

300m2 outdoor livsstils-butik | Fokus på hverdagens friluftsliv

Hos FNE Outdoor i Nyborg finder du et kæmpe udvalg af lækre produkter som du kan bruge både i dit friluftsliv, men så sandelig også til daglig. Vores fokus er på kvalitet og vejledning. Vi har et meget stort udvalg af Fjällräven - også i størrelser som du ikke ser andre steder - og mange andre kvalitetsmærker som fx Ivanhoe, Jack Wolfskin, Haglöfs, Teva, Hanwag og Joha. FNE Outdoor er eksperter i Fjällräven bukser: Vi har altid mere end 1000 par på lager, så besøg os næste gang du er i Nyborg.

ÅBNINGSTIDER I VORES BUTIK - NØRREGADE 5, NYBORG

Alle hverdage: Mandag - fredag kl. 10-17
Alle lørdage kl. 10-14.

Vi har som udgangspunkt lukket på helligdage som fx Skærtorsdag, Langfredag, 2. Påskedag, St. Bededag (i 2023), kr. Himmelfartsdag samt. 2. Pinsedag. Følg evt med på vores facebook-side eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, så får du direkte besked, hvis der er ændringer.

__________________

Åbent 2. Pinsedag 2023 i forbindelse med Royal Run kl. 11-13. Hold øje med vores profil på Google.

__________________

FÅ VORES NYHEDSBREVE
Kundeklubben: Gør som flertallet af kunderne i vores fysiske butik og bliv medlem af vores vores Kundeklub. Det er helt gratis. Som medlem får du bl.a. indbydelser til særarrangementer samt indbydelser til for-udsalg.
Kom ind forbi næste gang du er i Nyborg og få dit eget Kundeklubskort.  Vi giver selvfølgelig ikke din email videre til 3.part.

For dig der bor længere væk: Har du ikke mulighed for at handle i butikken, så kan du pt. tilmelde dig ved at sende en besked til Ann Helene. Vi sender nyhedsbreve ud ca 20 gange om året. Vi giver selvfølgelig ikke din email videre til 3.part.

Parkering
FNE har egne - gratis - P-pladser i forbindelse med nørrevoldgade 24. Offentlig parkering finder du fx. på Nørrevoldgade, P-pladsen bag rådhuset samt ved Tinghuset. Torvet er parkeringsfrit. Parkering i selve FNE's gård frabedes venligst.


Vi glæder os til at se dig!


Gavekort

På webshoppen kan du købe online gavekort. I butikken kan du fortsat købe gavekort, der kan bruges i butikken. 

Nyborg Handels nye gavekort (fra dec 2020 og frem) kan indløses hos FNE Outdoor.
OBS: Vær opmærksom på, at tilbud kan være forskellige i butik og på web-shop.