Sådan holder vi åbent | FNE Outdoors åbningstider

Se åbningstiderne hos Nyborgs unikke outdoorbutik
Familieejet, helt unik 300m2 outdoor livsstils-butik med fokus på hverdagens friluftsliv 

Åbent alle hverdage: Mandag - fredag kl. 10-17
Samt alle lørdage kl. 10-14.

Nørregade 5 - 5800 Nyborg
 
Vi har som udgangspunkt lukket på alle helligdage som fx Skærtorsdag, Langfredag, 2. Påskedag, St. Bededag (i 2023), kr. Himmelfartsdag samt. 2. Pinsedag.
I julemåneden har vi længere åbningstider.
Følg med på vores facebook-side eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, så får du direkte besked, hvis der er ændringer.

 

Hos FNE Outdoor i Nyborg finder du et kæmpe udvalg af lækre produkter til EVERY OUTDOOR

Fokus er på vejledning
Hos os tager vi os tid til at finde de helt rigtige vandrestøvler eller de helt rigtige bukser. Den tur du har glædet dig så meget til kan jo hurtigt blive ødelagt af forkert fodtøj eller en trøje, der ikke holder dig varm.

Vi er selv friluftsmennesker
Vi er selv aktive mennesker der holder af naturen og bruger den, når vi kan. Vi har derfor også testet og afprøvet mange af de produkter vi sælger i butikken. 

Stort udvalg af kvalitetsprodukter
Hos FNE finder du et meget stort udvalg af bl.a. Fjällräven - også i størrelser som du ikke ser andre steder - og mange andre kvalitetsmærker som fx Ivanhoe, Jack Wolfskin, Haglöfs, Teva, Hanwag og Joha.


 

Nyborg er bestemt turen værd

Besøg os næste gang du er i Nyborg - eller kører forbi ude på motorvejen. Når du har været omkring butikken, så opdager du at Nyborg er en hyggelig by med mange andre dejlige butikker og caféer lige rundt omkring os.

Vi holder til i vores egen købmandsgård, der går tilbage til 1790. Der er bevaringsværdige brosten på gårdspladsen og det ved vi godt ikke er så handicap-venligt. Ring til os hvis du har brug for hjælp til at komme ind i butikken.

Parkering
FNE har egne - gratis - P-pladser i forbindelse med Nørrevoldgade 24. Offentlig parkering finder du fx. på Nørrevoldgade, P-pladsen bag rådhuset samt ved Tinghuset. Torvet er parkeringsfrit. Parkering i selve FNE's gård frabedes venligst.

__________________

FÅ VORES NYHEDSBREVE

Kundeklubben: Gør som flertallet af kunderne i vores fysiske butik og bliv medlem af vores vores Kundeklub. Det er helt gratis. Som medlem optjener du point og få bl.a. indbydelser til for-udsalg.
Kom ind forbi næste gang du er i Nyborg og få dit eget Kundeklubskort.  Vi giver selvfølgelig ikke din email videre til 3.part.

For dig der bor længere væk: Har du ikke mulighed for at handle i butikken, så kan du pt. tilmelde dig ved at sende en besked til Ann Helene. Vi sender nyhedsbreve ud ca 20 gange om året. Vi giver selvfølgelig ikke din email videre til 3.part.Vi glæder os til at se dig!


Gavekort

På webshoppen kan du købe online gavekort. I butikken kan du fortsat købe gavekort, der kan bruges i butikken. 

Nyborg Handels nye gavekort (fra dec 2020 og frem) kan indløses hos FNE Outdoor.
OBS: Vær opmærksom på, at tilbud kan være forskellige i butik og på web-shop.